Mitt stora feta drömbröllop

Tror egentligen dom flesta tjejer drömmer om att ha ett maffigt bröllop. Stor kyrka, den vackraste vita klänningen, det fina håret, sminket och naglarna. Alla dekorationer, alla förberedelser, allt.
 
Jag om någon drömmer om ett sådant bröllop, inte mindre sen jag träffade "the love of my life" heller. Jag beundrar klänningar varje dag, kollar hår, olika sminkningar, kollar tårtor, lägger budget och planerar. Studerar låtar och mycket mer därtill. För att få den drömmen sann kommer jag spara vartenda öre som jag inte behöver, jag ska lyckas uppnå den högsta drömmen, om jag så måste sälja allt jag äger och har (kanske inte allt, men mycket).
 
 
Den dagen jag äntligen får säga ja, kommer vara den absolut bästa i mitt liv, det känner jag på mig! 
 
 

Han

Jag ser honom ligga där, tätt intill mig. Jag hör honom andas, han tar långa tunga andetag, det märks att han är avslappnad. Han har slutit ögonen och fallit ner i sömnvärlden, jag undrar vad det är han drömmer. Kanske drömmer han om mig, kanske inte. Det återstår att se om han vill dela med sig av sin resa när han vaknat upp i morgon.
 
Han har armarna i någon konstig position över huvudet, det ser nästan obekvämt ut. Jag förstår inte hur han kan ligga på så konstiga sätt. Jag har beundrat honom en lång stund och det svider än att släppa blicken ifrån hans ansikte, han är så gudomligt vacker när han sover. Jag får bita mig hårt i läppen för att inte krypa nära och riskera att väcka honom. Jag tittar ner i mobilen, skriver några ord och fäster sedan åter blicken på den otroligt fina pojke som ligger brevid mig i sängen.
 
Att man kan vara så förälskad i en annan människa, känna en sån magi. Var gång jag vilar mina ögon på honom så händer det något inom mig. Jag blir varm och hela min kropp blir glad och sprallig. Han gör mig så förbannat lycklig. Jag blir nästan rädd. Men jag är så tacksam över att ha denna människa i mitt liv, utan honom hade deg nog varit betydligt mycket värre, utan honom hade jag aldrig orkat så här långt.
 
 
- Jag Älskar Dig, Nu & För Alltid ♥ ♥

sparka sig fram i solen.

Yes! Jag och Jesper åkte hem till Bettna och drog faktiskt fram spraken och tog en runda i det otroligt fina vädret igår. Synd o säga att det är lika fint idag, världens snöstorm... Efter kanske 2 km så vilade vi faktiskt i solen och bara njöt, tills jag såg att vildsvin bökat upp hela gärdet bakom oss. Då fick jag smått panik och vi sparkade oss tillbaka. ^^ 
 
 

värdelösa dag.

Jag försöker och försöker men allt man går tillbaka är skit.
Vet inte hur många jag försökt få upp en konversation med idag, men alla verkar sura eller på något sett irriterade. 
- Liksom, ursäkta att jag hörde av mig, det ska inte ske igen..
 
Har förövrigt varit en helkass dag, fick medicin utskrivet, något jag har en dålig inställning emot.
- Vill verkligen inte ha medicin..
 
Annars då? 
Känner att jag är liten som en myra, vill krypa in i en håla och gömma mig tills vintern är över.
Vill ha sommar, sol, värme. Myggor, Getingar, Humlor och insekter av alla slag.
Fågelsång, varma sommarregn med åska och blixtar. Heta stränder och halvt naken ligga på stranden och sola min bleka pinne till kropp. Vill kunna ta en promenad utan att behöva ta på mig kläder, lager efter lager. Springa ut i shorts och linne. Bada i sjön, plocka blåbär, cykla, kasta pil, sparka boll, måla av min pojkvän, spela in roliga filmer ifrån sensommarkvällspromenaderna, äta 'råa' marshmallows medans dom andra grillar dom över den halvt döda elden som är kvar efter grillningen. Njuta av en kall cider när man lyssnar på naturens sånger, gå i klänning, vara solbränt, ha bikinilinjer. Finns inga tvivel om att sommarn är då jag mår som bäst. Om det så kräver att jag åker utomlands i ett halvår varje år, då får det bli så, sommaren är jag, sommaren är då jag mår bra.
 
 
 
 

19/1-2014

Har legat på sängen hela dagen men är ändå helt slut. Förstår inte riktigt hur fan det går till men så är fallet. Svärfar var här ett tag då han fått soppatorsk och han inte tog sig hem, stackarn. Men det var trevligt att få prata lite :)
 
Ätit idag;
Frukost: 2 smörgåsar. Ett glas bubbelvatten. Mediciner med en sked äppelmos.
Lunch: Några popcorn
Middag: En halv potatis

Det här är min story.

Friends, ett bra koncept men det fungerar på fel sätt. Eller, det kan jag ju inte uttala mig om eftersom att jag längre inte går i skolan. Men när jag gick i skolan hade vi "friendsare" som skulle finnas där för dom utsatta, varav dom som blivit utvalda i själva verket var dom som utsatte folk för mobbning.

 

Jag gick i skolan 9 år, varav 8 av dom åren blev jag mobbad. Jag har aldrig upplevt att någon annan än jag själv stått vid min sida och trott på mig, tills den dagen i årskurs 6 som en av tjejerna i klassen fick nog och tog mitt parti. Folk frågade henne hur hon kunde umgås med någon som mig och hennes svar var enkelt "hon har inte gjort mig något, och vad jag vet så har hon inte gjort dig något heller". Grejen var den att jag hade en kompis, hennes namn spelar ingen roll. Vi gjorde allt ihop, tills den dag vi hade olika åsikter om saker och ting. Vi började skicka fula ord över sms till varandra, onödigt om man tänker efter. Men hon gick till läraren, som i sin tur ringde hem och sökte efter min mamma för att berätta vad som hänt. Det lustiga var ju att hon bara visat upp vad jag skrivit, men inte vad hon själv skrivit. Så ännu en gång fick jag ta skit för något som två skulle vara inblandade i, men som en hel skola blev inblandad i. Under den här tiden var jag tillsammans med en kille som gick i skola i "grannbyn" och jag bönade och bad till min mamma om att få byta skola. Men fick alltid svaret "att rymma ifrån problemen löser dom inte, det gör dom bara värre" något jag hatade henne för. Hon förstod ju inte. (Idag är jag tacksam över att kärringen var så envis.) Men i alla fall, på något vänster blev klassen sams, jag åkte med på klassredan och hade faktiskt riktigt roligt. Sen kom avslutningen och sommarlovet, hormonerna började sprudla i kroppen och vi började komma in i tonåren. Även här tog friends slut och vi övergick till högstadiet.

 

Efter ett bra sommarlov började vi i 7an. Jag började i en klass jag till en början stormtrivdes i men tröttnade ganska snart på killarna som inte alls verkade veta vart dom hade sig själva och gjorde allt för att få en gnutta uppmärksamhet (jag skyller på hormonerna) så jag bytte till en profilklass. I den klassen gick även resten av min gamla klass. Jag kom fort in i gänget och trivdes nästan alldeles för bra. Jag fick kompisar, började umgås med människor och levde livet. Tills den dag vi slutade 8an. Min käre mentor hade under en lång tid tjatat på mig och ville att jag skulle sjunga på skolavslutningen, något som resten av tjejerna inte verkade allt för förtjusta i. Dom andra gick ihop och sjöng och spelade i grupp och där stod jag, alldeles själv på scenen i den äckliga aulan, med bara en komptjej på gitarr. Jag sjöng, jag fick stående ovationer, folk klappade som galningar och jag kände mig måttligt nöjd. Tills jag kom hem och hela min facebook bombades med hatord och trakasserier. Ord som "fyfan vad du är dålig" "Du borde skämmas, hur tänkte du när du gick upp på scenen?" "Du kan inte sjunga" och så mycket mer därtill som resulterade i att jag slutade sjunga. Orden kom ifrån någon jag trodde var min vän, jag hade visst fel.

 

När jag sen kom tillbaka till skolan efter ännu ett sommarlov kändes ingenting som förut, det kändes kallt och stelt så fort jag klev innanför dörren till vårat klassrum. Alla titade konstigt på mig och jag kände mig inte alls bekväm. Den dagen var början på ett rent jävla helvete. Hela klassen vände sig emot mig, jag blev kallad hora hit och dit, folk ville se mig död och så mycket mer därtill. Tillslut orkade jag inte mer, jag begravde mig under kuddar och täcken. Slutade gå till skolan, tog bort alla gamla klasskompisar ifrån facebook, slutade bry mig. Socialen blev inkopplad, BUP blev inkopplat och så mycket mer minns jag inte ifrån den perioden. Ett år är totalt borta i mitt liv, ett år av tomrum.

Efter det året började jag på en såkallad skola för skoltrötta, man går ett år för att förbereda sig inför den vanliga skolan (det var mer som ett dagis för tonåringar som haft det svårt, så det räknas inte som skola). Där började jag tillsammans med en barndomsvän som visade sig skulle bli väldigt betydelsefull för mig under den här perioden. Jag träffade även min andra pojkvän - den första och den andra jag ångrar i en skala av 4. Jag kom på fötter igen. Trodde jag hade allt jag kunde önska mig, tills den dag jag insåg att pojken jag trodde jag var kär i bara utnyttjat mig. Jag blev totalt fixerad vid mitt utseende och drabbades av svåra ätstörningar, jag rasade 13 kg på två månader, gick ner 3 byxstorlekar och var ständigt trött. Även det året är suddigt, jag minns inte alls mycket. Men.. Jag fick en andra chans och fick gå ett år till. Jag började äta och jag gick upp i vikt. Jag älskade alla. Jag ville gå dit och jag mådde bra. Det här året träffade jag även min nuvarande pojkvän - allt var toppen. Jag var upp över öronen förälskad och kunde verkligen inte önska mig något mer. Men efter några månader började mitt mående förändras ännu en gång, inte pågrund av mobbning den här gången, men av något som jag antar har med mobbningen att göra. Jag fick konstaterat att jag lider av depression, något jag länge varit livrädd för. Något som jag lider av än idag. Men skillnaden nu, är att jag är påväg tillbaka. Att jag idag vet varför jag mått som jag mått och på så sätt kan arbeta mig vidare. Jag kan även tillägga att jag idag sjunger igen, inte inför folk, men jag jobbar på det.

 

Jag klandrar idag inte mina mobbare, jag hyllar dom. Hade det inte varit för mina mobbare så hade jag aldrig träffat mitt livs kärlek, jag hade aldrig haft dom erfarenheter som jag har idag, och jag hade nog inte märkt av på samma sätt vad lycka innebär, vad kärlek innebär och vad det innebär att ta hand om varandra. Jag tänker inte sluta hoppas, jag tänker inte sluta kämpa. Och jag hoppas att jag med det här inlägget på något sätt når ut till andra som blivit utsatta. För även om man är själv, även om man inte har någon. Så är man ALLTID starkare än dom personer som trycker ner en. Jag vet!


Plus och Minus

Ett av mina mål 2014 är att fotografera och uppdatera bloggen mer, så jag tänkte faktiskt börja med att göra en plus och minus lista över 2013.
 
 
+ Plus Listan
 
+ Jag träffade Jesper.
+ Gick ut offentligt med att jag och Jesper var tillsammans.
+ Firade tre år tillsammans med Dessy (min vovve)
+ Firade mitt livs första alla hjärtans dag tillsammans med någon jag älskade.
+ Jag slängde mig på rygg i snön tillsammans med Jesper och kollade på molnen.
+ Jag åkte till Stockholm och kollade på One Direction tillsammans med en tjej jag inte träffat på 3 år.
+ Jag satte mig på hästryggen igen efter flera år.
+ Jag skaffade ett sparkonto.
+ Jag fick världens bästa bonusfamilj ♥
+ Jag åkte på armbrytartävlingar.
+ Jag strosade runt i Sveriges finaste stad, Västervik med min pojkvän ♥
+ Jag plockade vilda blommor var och varannan kväll.
+ Vi var ute i skogen och plockade massa bär.
+ Jag hade sommarjobb som fritidsledare.
+ Jag och Jesper åkte i smyg upp till Ockelbo för att jobba röven av oss på Tivolii 
+ Jag fick ett speciellt jobberbjudande som jag tackade nej till.
+ Jag köpte min alldeles egna systemkamera, och extra objektiv.
+ Jag åkte på mitt livs första utlandsresa tillsammans med Jesper och mina svärföräldrar.
+ Jag betalade min utlandsresa med egna pengar.
+ Vi doppade fötterna i Östersjön och såg slämmiga maneter.
+ Vi promenerade i sanden i Polen och plockade snäckskal.
+ Jag åt den godaste pastan någonsin!
+ Jag gjorde mitt livs första ullaredsbesök. 
+ Jag förlovade mig med Jesper ♥
+ Jag fyllde 18 år!!
+ Jag handlade på nätet för första gången utan förälders tillåtelse. 
+ Jag köpte ny telefon, för egna pengar. 
+ Jag gick mitt livs första nyårskyss ♥
 
- Minus Listan
 
- Jag bråkade en hel del med Jesper.
- Jag tog bort min läpppiercing. 
- Jag gjorde inte allt jag egentligen velat göra.
- Jag började inte träna.
- Jag fick diagnosen depression och ångest.
- Jag hade massa ryggbesvär.
- Jag vrickade foten x antal gånger pga. för svaga muskler.
- Jag handlade för lite när vi var utomlands (haha)
- Jag har misskött skolan ( finns iofs en anledning.. ) 
- Jag bröt ihop x antal gånger pga. pengar..
 
 
 
 
Som ni kan se så är pluslistan betydligt mycket längre än minuslistan. 
Det har hittills varit det bästa året i mitt liv, så 2013 lär bli svårt att slå. 
Men jag ska göra mitt bästa för att göra detta år ännu bättre! :D

10 saker ni antagligen inte visste om mig.

  1. Jag är rädd för mörker och tystnad.
  2. Jag är extremt kärleksfull.
  3. Jag går ner i vikt, trots att jag är världens största godisråtta.
  4. Jag tror på spöken och på liv efter döden.
  5. Jag har aldrig varit full, någonsin (!!)
  6. Jag sover med en gosebjörn när inte Jesper är här, om jag inte är sur på honom, då ligger nallen på golvet.
  7. Jag älskar alla mina saker, kan inte sätta något högst upp på listan.
  8. Jag vill så mycket med livet men orkar inte, så jag ligger mest på sängen och ruttnar.
  9. Jag vill ha en bebis, typ nu.
  10. Jag får kalla kårar av spindlar..

RSS 2.0