26 februari

Dagen idag har varit seg, men ändå gått så jävla snabbt.
 
Började med att gå upp och äta frukost tillsammans med mitt ♥ för att sen kramas lite i sängen innan han åkte vidare till skolan. Själv somnade jag om och vaknade inte förns halv 10 när min kontakt på soc ringde och väckte mig. Jag gick upp, tog ut hunden och åt lite mer frukost. Efter det väntade jag in klockan och åkte till stan för att möta upp Jesper för att springa lite ärenden innan jag mötte upp Mamma med familj på banken. Handlade lite och sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Har dessutom precis klickat hem världens sötaste klänning, den var verkligen 'to die for'. 
 
 

Hårdrockare!

 
Yes! Där har ni mig, ca 7 månader gammal! Hade ju stil redan på den tiden, och sjunga kunde jag också! 

Kaos

Börjar dagen med att vakna upp ur den hemskaste dröm någonsin. Något i stil av att bli jagad av en terrorist med lastbil. Hoppa över elstängsel och kohagar in i skogen för att fly. Nej usch.. 
Förutom det så är allt bara totalkaos i mitt huvud. Känslor hit, känslor dit, glåpord hit och glåpord dit. Känner mig oönskad och ovärdig.
En usel start på en annars fin söndag..

blickar tillbaka

på livet och försöker göra en lista på saker jag gjort bra.
- Den listan blev visst inte speciellt lång.
 
I 18 år har jag levt ett liv här på jorden, och det enda jag kan komma på som jag gjort bra ifrån mig är en huvudroll i en skolpjäs när jag gick i 5an. Jag va skitnervös eftersom att jag blev tilldelad rollen 2 veckor innan "the big night" men satte den perfekt! Men förutom den rollen, den enda kvällen, har jag inte gjort en enda grej jag kan vara stolt över... Näe, faktiskt inte..

Gamla Klipp

 
 
 
Hittade dessa två klipp och började genast skämmas hahaha.
Hade vi inge vett i huvudet?! 
2009
 

Hemma på landet

16/2-14 till 18/2-14
 
Har precis satt mig ner för första gången idag och bara tagit det lugnt. Det har varit en hektisk dag med så mycket att göra, men jag tänker att jag börjar med den 16 februari, då mina dagar på landet började.
 
16 februari.
Jesper lyckades äntligen lura med mig ut till skogen där han bor. Det var jobbigt till en början men så fort jag satt foten innanför dörren släppte det. Idag gick vi upp klockan 07:30 för att hans mamma skulle hämta upp oss efter jobbet så att vi skulle slippa åka buss. Vi kom hem och tog en sväng i solen innan vi gick in och kramades i några timmar. Efter det spenderade vi hela dagen utomhus, öste hundskit och annat som man måste göra när man bor på landet. På kvällen blev det även en tur in till Flen för lite armbrytarträning och efter det hem och i säng.
 
17 februari.
Idag vaknade vi halvtidigt av att Jespers syster kom på besök för flyttstädning. Vi åt frukost och gick sedan ut, det var sol även idag. Vi fixade långkoppel till Dessy och sedan drog vi över det leriga gärdet och tog en lång, varm, blåsig promenad. Hittade även årets första nyckelpiga och upptäckte att snödropparna var påväg upp. Till kvällen åkte vi även till My & Calle för lite fika och träffade även Janne, Becca, Linda & Niclas - passade även på att hämta Jack & Liam som skulle med oss till badhuset dagen därpå.
 
 
18 februari. 
Idag gick vi upp kvart över 6 för att raka ben och tvätta hår för att sedan åka till Äckeltuna för lite bad på Vattenpalatset tillsammans med Jack, Liam, Therese och Jespers moster och kusin. Mycket trevligt men lite långtråkigt då det inte fanns så mycket att utforska. 
Efter många timmars bad så åkte vi vidare till jesper-moster för lite lunch och sen vidare hem för att äta pannkakor med smultronsmak ♥ Vi plockade även isär min nya säng (tack My) och Jespers soffa som fått en ny plats i min lilla 2a utan kök :')
 
 Mitt fina hjärta ♥
 
  Något trött på hemvägen, dregglis ♥
 
 Fick ny hatt av Liam, sötnöt ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0